Finger Food - Menu I

FINGER FOOD – MENU I

  • Mini Bowl z chrupiącym tofu, cukinią w tempurze, edamame, orzechami w cieście kokosowym, mango i pieczonym burakami. Serwowana z ciepłym ryżem i sosem syczuańskim.
  • Mini burgery z halloumi, chutneyem ananasowym, marynowaną czerwoną cebulką i majonezem kolendrowym.
  • Crostini z ricottą, gruszkami, orzechami włoskimi i miodem.
  • Grillowane rollupy z cukinii nadziewane ricottą cytrynowo-bazyliową i wolno pieczonymi pomidorami
  • Misa z sezonowymi owocami.
  • Lemoniada: zielona herbata z mango oraz cytrynowo – miętowa
  • Prosecco -1 butelka na 4 osoby
  • Woda 0,3 l os

119 zł/os

Wiślana Przygoda

Finger Food - Menu II

FINGER FOOD – MENU II

  • Mini Salmon Bowl z łososiem, puree z batata z olejem kokosowym, mayo, jalapenio, ogórkiem w chilli, kolendrą, mango ceviche i kapustą w sezamie. Serwowana z ciepłym ryżem i sosem ostrygowym.
  • Mini burgery wołowe z majonezem kolendrowym i marynowaną, czerwona cebulą
  • Crostini z kaczym pate podawane z marynowanymi grzybami shimeji
  • Polędwiczki drobiowe grillowane w miodzie pszczelim, panierowane i serwowane ze smażoną żurawia
  • Crostini z wędzonym łososiem guacamole i kawiorem wegetariańskim
  • Misa z sezonowymi owocami
  • Lemoniada: zielona herbata z mango oraz cytrynowo – miętowa
  • Prosecco -1 butelka na 4 osoby
  • Woda 0,3l os

129 zł/os

Wiślana Przygoda

Finger Food - Menu III

FINGER FOOD – MENU III

  • Mini Shrimp Bowl z grillowanymi krewetkami, pomidorkami cherry z kolendrą i solą maldon, sałatka wakame, kiwi marynowane w czarnym occie ryżowym i sezamie, imbir marynowany, melon, grzyby shimeji, granat. Serwowana z ciepłym ryżem i sosem mango chilli.
  • Mini burgery wołowe z majonezem kolendrowym i marynowaną, czerwona cebulą
  • Polędwiczki drobiowe grillowane w miodzie pszczelim, panierowane i serwowane ze smażoną żurawia
  • Crostini z wędzonym łososiem guacamole i kawiorem wegetariańskim
  • Krewetki w tempurze sosie z japońskiej śliwki, pomidorów i tamaryndowca podawane z kiszonym kiwi w koszyczkach
  • Grillowane rollupy z cukinii nadziewane ricottą cytrynowo-bazyliową i wolno pieczonymi pomidorami
  • Misa z sezonowymi owocami
  • Lemoniada: zielona herbata z mango oraz cytrynowo – miętowa
  • Prosecco -1 butelka na 4 osoby
  • Woda 0,3l os.

139 zł/os

Wiślana Przygoda